5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb l’Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona (ICUB); l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Ajuntament de Barcelona (IMPD) i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, organitzen la 5a edició del Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni.

Aquesta nova edició, que es celebrarà a la seu del Museu Marítim de Barcelona, els dies 14, 15 i 16 de juny de 2018, ja està oberta a participants i comunicadors. Us convidem a participar i a seguir totes les novetats i informació pràctica del Congrés a través del seu web, i a interactuar amb el hashtag #congresoaccesibilidad.

En aquesta trobada d’especialistes, professionals de museus i investigadors es vol compartir, donar a conèixer el present i les novetats en temes d’accessibilitat a museus i centres patrimonials sota el títol “Planificació i Gestió. Accés als continguts”.  Concretament, el programa s’estructura en tres blocs temàtics diferenciats: “La gestió de l’accessibilitat, una responsabilitat compartida”, dijous 14 de juny; “Per un canvi en la concepció dels continguts”, divendres 15 de juny i “L’accessibilitat als museus de Catalunya”, dissabte 16 de juny.

Per a més informació:

Web del 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni

Web del Museu Marítim de Barcelona