Ets intèrpret, tècnic, productor, gerent de companyia o de sala? Això et pot interesssar

OIRA, PREVENCIÓ A L’ESCENARI

OIRA Prevenció a l’escenari és una eina pràctica per a la promoció de la prevenció de riscos en el sector de les arts escèniques i audiovisuals. Permet que qualsevol agent del sector pugui realitzar avaluacions de riscos laborals, augmentant així la cultura preventiva en el sector.


Us proposem un seminari formatiu per aprendre a fer servir aquesta eina: un dia de formació i un fòrum en línia on plantejar consultes després de la realització del seminari.

On: A la Seu de SGAE Barcelona (Passeig de Colom, 6)

Quan: Dimarts 12 de desembre de 2017. A les 9:30 hores.

Preu: 30,00 € per a les reserves anticipades, abans del 5 de desembre, i 40,00 € per a les d'última hora, fins el dia 11.

Realitza l'ingrés a la CCC de Conarte ES34 0049 3817 4324 1403 3601; indicant OIRA-BARNA indicant el teu nom i cognoms. La inscripció queda confirmada a la recepció del comprovant de l'ingrés o transferència a l'adreça: oira.conarte@gmail.com

Inscripcions: http://aadpc.cat/ftp/Formularis/Oira.html


OIRA, Prevenció a l’escenari és un projecte formatiu de Conarte, amb la col·laboració de l'AADPC entre altres entitats, que parteix del treball realitzat pel Comitè Europeu de Diàleg Social, en el qual estan representats Pearle (FAETEDA), FIA (ConARTE), FIM (AMPOS) i UNIMEI en col·laboració amb OSHA. És possible gràcies al patrocini públic de l'INAEM. 


Per què t'interessa?

La implantació de la prevenció de riscos en el nostre sector és conseqüència de la col•laboració entre empresaris i treballadors amb la vista posada en la millora de la productivitat, salut i seguretat en el centre de treball.

Siguis intèrpret, tècnic, productor, gerent de companyia o de sala...; estem convençuts que això t'interessa.


T’hi esperem.