Trama Serveis Culturals

ENTITAT:  Trama serveis culturals

WEB:  http://tramacultura.org/

DESCRIPCIÓ: Trama és una associació cultural especialitzada en imatge i humanitats que produeix, difon i gestiona projectes creatius, culturals i educatius de persones associades i col·laboradores, oferint serveis a particulars, grups, entitats i institucions de l’àrea metropolitana de Barcelona amb l’objectiu d’establir sinergies entre artistes i professionals, agents culturals i ciutadania.

Des de Trama es vol impulsar l'accés de la ciutadania al coneixement acadèmic i especialitzat, afavorir el contacte entre el públic i professionals de les ciències socials i la comunicació, promoure i reforçar en la ciutadania la gestió del coneixement i donar eines per gestionar de forma eficient la informació mitjançant l'apropament a diferents llenguatges, disciplines, suports i metodologies, l'estudi formal i conceptual, l'anàlisi crítica, el diàleg, la interacció i la participació activa del públic.

Fitxa tècnica en pdf

1
Etiquetes:
participació