Gimcana multimèdia d'Icono Serveis Culturals

NOM:  Gimcana multimèdia per a Ipad i Iphone

ENTITAT: Icono Serveis Culturals

WEBhttp://www.iconoserveis.com/

DESCRIPCIÓ: Icono Serveis Culturals presenta el seu projecte per al disseny i la implementació d’una gimcana multimèdia per a Ipad/Iphone al Museu-Monestir i al municipi de Sant Cugat del Vallès. La gimcana està dissenyada en format d’aplicació multimèdia que el públic es pot descarregar en el seu propi Ipad o Iphone. El sistema consisteix a localitzar els punts geogràfics o els codis QR distribuïts per les instal·lacions del Museu-Monestir i el casc antic de Sant Cugat del Vallès, on l’aplicació es connecta amb la prova a realitzar. 

A mesura que es completen els diferents reptes, la persona o grup assoleix una puntuació i una posició en la classificació de participants. Una persona gestionarà remotament l’activitat, de manera que, en funció de la classificació, s’estableixen els premis corresponents. El públic objectiu d’aquesta activitat són adults i famílies, especialment d’àmbit local. Amb aquesta iniciativa es vol treure el màxim partit de l’atractiu de les noves tecnologies i posar-les al servei de la difusió del patrimoni local.

Firxa tècnica en pdf