A Bao a Qu

NOM:  A Bao a Qu

ENTITAT:  Associació A Bao a Qu

WEB http://www.abaoaqu.cat/

DESCRIPCIÓ: A Bao a Qu és una associació cultural sense ànim de lucre dedicada a la ideació i el desenvolupament de projectes que vinculen creació artística i educació. Fundada el 2004, des dels seus inicis ha introduït la creació a escoles i instituts de la mà de professionals de l’àmbit artístic i cultural. En els seus projectes educatius l’art ha de generar un moviment, unir un aquí (i ara) amb un allí; com el desig, com la imaginació. Com l’emoció, ha de ser moviment i provocar-lo. La potència d’una activitat de creació artística no es mesura en resultats i eficiència, sinó amb la quantitat de desigs, expectatives i aspiracions que posa en moviment; es mesura per la seva capacitat de projectar(-se).

Entre els seus projectes destaquen Cinema en curs (iniciat a Catalunya i que actualment és d’abast internacional), Fotografia en curs (que compta amb la col·laboració del MACBA, el CCCB, el MNCARS i el CGAI entre d’altres), Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona (programa conjunt de l’ICUB i el Consorci d’Educació de Barcelona) i les col·laboracions amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, la Filmoteca de Catalunya i el CGAI (Centro Galego de Artes da Imaxe).

Fitxa tècnica en pdf