LH Participa

NOM: LH Participa. Participació i crowdfunding local

ENTITAT: LH Participa

WEB: http://www.lhparticipa.com/

PRESENTACIÓ: LH Participa. La primera plataforma de crowdfunding local

DESCRIPCIÓ: L’HParticipa és una proposta innovadora basada en el concepte de Crowdfunding traslladat a l’àmbit local que vol donar una alternativa al finançament de projectes socials i culturals de la ciutat de L’Hospitalet. La iniciativa ha comptat des del principi amb l’ampli suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

LH Participa és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu evitar que projectes interessants es malmetin per manca de finançament. Proposen un portal web on la comunitat de L’Hospitalet pugui participar activament en el finançament i el procés de creació de projectes nascuts a la ciutat a partir d’un concepte anomenat micropatrocini o crowdfunding.

Música, teatre, dansa, literatura, projectes socials... tot té cabuda a LH Participa, l’única premissa és que els objectius tinguin una repercussió a la societat i que almenys un dels integrants del grup creador sigui de la ciutat. L’equip de LH Participa forma part també de cadascun dels projectes, és a dir intervenen personalment per ajudar a dur-los a terme.

Fitxa tècnica en pdf