Una ciutat, tres mirades

NOM: Una ciutat, tres mirades. Rutes culturals a Sant Adrià de Besòs

ENTITAT: Museu d’història de la immigració de Catalunya

DESCRIPCIÓ: “Una ciutat, tres mirades” s’emmarca dins del programa d’activitats commemoratives del Mil·lenari de Sant Adrià de Besòs i pretén ser un projecte educatiu amb què donar a conèixer tres iniciatives d’associacions pensades per promoure el turisme cultural a la ciutat i el coneixement de la seva ciutat.

En aquest projecte es recullen els treballs del Col·lectiu Dones del Futur, l’IES Manuel Vázquez Montalbán i el Projecte Altres Mirades. Una associació de dones, un grup d’alumnes d’un centre públic de secundària i una entitat socioeducativa privada que han promogut amb els seus projectes els punts d’interès històric de Sant Adrià i una mirada diferent i particular dels barris que la conformen. L’objectiu d’aquest projecte ha estat editar una guia en paper i un bloc on queden recollides les propostes de les esmentades associacions. “Una ciutat, tres mirades” vol ser una pàgina oberta als ciutadans amb què donar continuïtat a la proposta inicial, per revalorar i difondre el treball patrimonial d’aquestes tres iniciatives amb què descobrir diverses mirades per conèixer Sant Adrià de Besòs.

WEB: http://www.mhic.net  |  http://rutesculturalssantadriadebesos.wordpress.com/

Fitxa tècnica en pdf