Xarxa de Centres de Proximitat de Mollet del Vallès

NOM:  Xarxa de Centres de Proximitat de Mollet del Vallès (XICEP)

ENTITAT:  Ajuntament de Mollet del Vallès

PRESENTACIÓ: I després de la pedra, què? XICEP, Una proposta optimista per a una gestió eficient

DESCRIPCIÓ: Aquesta xarxa es proposa millorar el servei públic dels centres de proximitat (centres cívics, centres culturals, centres per joves, per a la gent gran, per a dones, teatre, biblioteca, etc.) que l’Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix als seus ciutadans.

Tot això amb la creació d’una xarxa real que aposta per la innovació en metodologies de treball amb els recursos humans a través de la xarxa, amb la innovació i inversió en recursos tecnològics i també en la innovació i millora en la gestió cultural dels centres de proximitat.

Fitxa tècnica en pdf