Redetajas & Entretejas

NOM:  Redetejas & Entretejas

ENTITAT:   La Matraka

WEB: www.entretejas.org  |  www.redetejas.org

PRESENTACIÓ: Redetejas & Entretejas, red de azoteas culturales

DESCRIPCIÓ: Entretejas és una xarxa de terrats culturals vinculada a institucions públiques i empreses privades. A Entretejas es desenvolupa una programació completa i diversa d’activitat cultural amb la particularitat que té lloc de manera íntegra als terrats de la ciutat de Sevilla.

Redetejas complementa aquesta xarxa a través d’una proposta innovadora de participació ciutadana amb una programació d’activitats culturals en terrats d’àmbit privat. Aquesta xarxa vol obrir espais alternatius per a l’exhibició cultural i explica mitjançant manuals senzills com organitzar un espectacle en el propi terrat, tot informant sobre qüestions legals, de seguretat, recomanacions, públic, etc. Tota la xarxa s’organitza a partir d’un web que serveix d’intermediari entre artistes, veïns i públic.

Fitxa tècnica en pdf