Comença el curs "Estretègies i tècniques de gestió cultural local"

Avui ha tingut lloc al Centre d'Estudis i Recursos Culturals l'arrencada del curs "Estratègies i tècniques de gestió cultural local", que es desenvoluparà al llarg de l'any i que consta de sis blocs. El primer, "El marc pressuposari i administratiu de la gestió cultural", a càrrec del lletrat Rafael Herrero, té com a objectiu principal donar a conèixer els principals elemens que defineixen la gestió pressupostària d'un ajuntament, amb un especial èmfasi en la gestió, les subvencions i la contractació. Durant la presentació del curs, el director del CERC, Carles Prats, n'ha explicat l'estructura, dividida en sis blocs dedicats, respectivament, al marc pressupostari, al treball en xarxa, a la comunicació, a la recerca de nous recursos, a l'avaluació i, finalment, a la relació amb les entitats i associacions de cultura popular i tradicional.

2
Etiquetes:
pressupostos, formació