És la guerra! Ciències contra història natural a Twitter

«Qui guanyaria una batalla entre el @sciencemuseum i el @NHM_London?» Tot just fa uns dies, un usuari de Twitter va deixar anar aquesta pregunta innocent. I automàticament va desencadenar una vertadera batalla dialèctica entre el Science Museum i el Natural History Museum de Londres.

«Nosaltres tenim dinosaures, no es pot competir amb això». «Vosaltres teniu fòssils, però nosaltres, robots!». Com podeu veure, els dos contrincants van fer servir les seves millors armes: míssils nuclears, submarins i gravats de monstres marins es van enfrontar a terratrèmols, volcans i criatures verinoses... ítems de la cultura científica i històrica que van entusiasmar un gran nombre de seguidors.
 

Fragment de la batalla a Twitter entre el

Science Museum i el Natural History Museum de Londres



Us convidem a descobrir qui va guanyar la contesa, que es va desenvolupar en el marc de l’«Ask a curator day»: una iniciativa internacional que des del 2010 vol acostar el públic als museus a través de Twitter, i que és una original estratègia de comunicació per al desenvolupament i la creació de públics però també un bon exemple de mediació cultural. En veurem més a Interacció 17.
 

Gif que va penjar el Natural History Museum en un tuit 

per desafiar el Science Museum, en al·lusió al musical West Side Story (1957)



Que passeu un bon cap de setmana, que la Tecla i la Mercè us acompanyi! !


Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris