Culture Segments

‘Culture Segments’ és una metodologia de recerca en l`àmbit del màrqueting desenvolupada per la consultora Morris Hargreaves McIntyre (MHM) en 2010 per donar suport a les institucions culturals i artístiques.

Aquest sistema permet a les organitzacions analitzar alguns dels factors que atreuen als visitants a les seves activitats culturals i artístiques. Aquests factors fan referència al valor o al grau d’entreteniment que atorguen els visitants a una atracció cultural concreta i determinen quan aquesta visita es pot considerar intrínseca i en concordança amb el seu estil de vida o bé és tracta d’un fet especial o es contempla com una activitat educativa que cal realitzar de tant en tant.

‘Culture Segments’ ja s’ha emprat per segmentar audiències en altres sectors i en països com el Regne Unit, Nova Zelanda, Austràlia, Alemanya, Brasil, Noruega i els Estats Units.

 Per a més informació consulteu la pàgina web :  http://mhminsight.com/culture-segments

Inicia sessió per enviar comentaris