Últim número de Creative Industries Journal

Creative Industries Journal

Inclou quatre articles que analitzen diversos aspectes relacionats amb les indústries culturals i creatives de diversos països. S’hi analitza el panorama de l’edició digital a Austràlia i com afecta aquest nou context als autors des d’un punt de vista jurídic i creatiu. S’investiguen les indústries creatives del nord-est d’Austràlia com a model d’indústries creatives regionals allunyades dels centres metropolitans més actius i s’hi avaluen les polítiques governamentals desenvolupades en aquest sentit i les oportunitats de col·laboracions estratègiques amb altres sectors econòmics.

Es presenta també un estudi sobre la indústria de videojocs a Alemanya. S’hi analitzen les estructures en xarxa emergents d’aquesta indústria que s’ha desenvolupat com a branca de la indústria de l’oci i l’entreteniment i es fa un seguiment de les trajectòries professionals dels seus directrius clau. El número tanca amb un article sobre la política taiwanesa en relació a la indústria del disseny de productes culturals de qualitat i s'estudia el cas concret dels productes de la botiga del National Palace Museum de Taipei.

Sumari Volume 6, Issue 2, 2013

Si sou membre d'Interacció,  per fer peticions d’articles escriviu un missatge a: cidoc@diba.cat  

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris