Com i quan elaborar una factura?

Davant la creació del teu propi projecte artístic, necessites conèixer les eines bàsiques de gestió per moure el teu espectacle. Una d’elles, és saber el funcionament de l’emissió i recepció de factures: qui pot fer una factura, quina informació ha de contenir, quins impostos s'hi ha d'incloure i en quin percentatge (IVA, IRPF)... Són dubtes que els associats/des ens formuleu sovint.

El proper divendres 2 de desembre, de 10 a 13h, a la sala Club de la Seu SGAE Catalunya, farem una sessió formativa en la qual resoldrem aquests dubtes, i també parlarem dels casos més freqüents de facturació a nivell internacional, en què s’han de tenir en compte el funcionament de les fiscalitats d’altres països.

L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC) i l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) organitzen aquesta nova sessió formativa per als seus associats i tots aquells professionals de les arts escèniques que hi estiguin interessats.


PROGRAMA
- Com fer una factura a Espanya? Com funcionen l'IVA i l'IRPF?
- Com fer una factura a nivell internacional? Presentació de casos pràctics.


CASOS PRÀCTICS
- Ivan Alcoba de la companyia Fadunito
- Fani Benages arts escèniques, agència de management

Sessió gratuïta per als associats de les entitats organitzadores i a 5€ per a la resta d’assistents.

Inscripcions: Aquí 

Organitzen:

ASSOCIACIÓ D'ACTORS I DIRECTORS PROFESSIONALS DE CATALUNYA

ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE LA DANSA DE CATALUNYA

ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE CIRC DE CATALUNYA

ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE TEATRE PER A TOTS ELS PÚBLICS

Amb la col·laboració de:

FUNDACIÓN SGAE

1
Etiquetes:
gestió