XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat), 27 de novembre a l'auditori del CCCB, Barcelona

El dia 27 de novembre tindrà lloc la primera edició de XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat), la trobada professional organitzada per l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (l'APGCC) que pretén generar un espai de reflexió i debat a l'entorn de les tendències de la gestió cultural.

XOC és una metàfora d'impacte, de contrast d'idees però també és un acrònim dels conceptes "Xarxa, Oberta i Comunitat". Una jornada que vol incentivar el debat des de la pluralitat de veus de professionals de la cultura i des de mirades de professionals d'àmbits amb vincles tangencials amb la cultura.

XOC, vol ser també un punt de trobada per facilitar la coneixença i l'intercanvi d'experiències entre agents del sector cultural i professionals d'altres disciplines interessats en l'àmbit de la cultura.

La primera edició de XOC posarà l'èmfasi en el futur de al gestió cultural des d'una mirada transversal, amb hibridació amb altres disciplines que propiciïn un contagi creatiu i la posada en valor de la innovació com un recurs per a la pràctica professional.

Quin serà el rol de la cultura en un futur proper? Estem en nou paradigma de la gestió cultural realment? Què hem deixat enrere? Quins són els valors de les noves pràctiques de la gestió cultural? La jornada obrirà un procés de reflexió a l'entorn d'aquestes qüestions.

[+informació sobre el programa]   

[Inscripcions]

Per a qualsevol dubte o més informació: www.gestorcultural.org/ apgcc@gestorcultural.org / telf. 93 402 28 27

2
Etiquetes:
gestió, gestor cultural