Ciutat Bella de Kognitif City Projects

NOM:  Ciutat Bella 

ENTITAT:  Kognitif City Projects

WEB:  http://www.ciutatbella.com/

DESCRIPCIÓ: Ciutat  Bella  consisteix  en  una  exposició  urbana  als  carrers  dels barris que conformen Ciutat Vella de Barcelona. La mostra estarà composta de diversos homenatges  a  personatges  històrics  que  han contribuït a la transformació de la cultura, la societat o el paisatge de la  ciutat.  Diversos muralistes  contemporanis  han  escollit  un  personatge amb  el  qual  han  sentit  una  connexió  personal  i/o  artística,  i desenvoluparan el seu homenatge en format mural sobre parets mitgeres de grans  dimensions.

L’objectiu  de  l’exposició  és  crear  un  itinerari  a  la  via  pública  que expressi  el  valor  artístic  i  cultural  d’una  ciutat  en  continua  evolució i transformació.  Es  tracta  d’una  mirada  positiva  sobre  el  canvi  i  el diàleg  transgeneracional,  i  sobre  com  aquest  conflueix  en  una  transformació en tots els aspectes: la societat, la morfologia urbana, la  cultura  popular  i  contemporània,  el  paisatge  urbà,  les  tendències  artístiques, etc. Amb aquest projecte és vol afavorir la sensibilització de la societat vers l’art realitzat a l’espai públic, educar els ciutadans sobre quins han estat alguns dels personatges més rellevants de la nostra cultura, fomentar el debat i el diàleg  entre els ciutadans, les entitats i la institució en relació a la creativitat artística a l’espai públic, etc.

Fitxa tècnica en pdf