Montornès Km0

NOM: Montornès Km 0

ENTITAT: Biblioteca de Montornès del Vallès

WEB: http://www.facebook.com/pages/Biblioteca-de-Montornes/142031955866615

PRESENTACIÓ: Montornès Km 0

DESCRIPCIÓ: La Biblioteca de Montornès ha adoptat la filosofia de Km 0 per la incidència amb l'entorn que implica aquest mètode de vida. S’hi busca la implicació directa amb la comunitat amb la finalitat que els seus ciutadans se sentin partícips amb el servei, compartint informació i col·laborant en l'aportació de coneixement per construir una societat més sàvia, permetent-nos, a més, optimitzar recursos.

La voluntat de la biblioteca és treballar a l’entorn de l'elaboració de productes, activitats i serveis concordes amb les necessitats de la població, tant des de dins com des de la col·laboració amb entitats, serveis, establiments, personalitats o ciutadans que s'estan obrint camí en el nostre municipi. Es busca fidelitzar usuaris i arribar a aquells ciutadans que mai haurien pensat que la Biblioteca els podria oferir una activitat adequada a les seves necessitats.

Fitxa tècnica en pdf