"Baixar-se" una ovella contra la pirateria

El vídeo que us presentem és del 2007, però el seu contingut és plenament vigent. En aquesta gravació podeu veure dos dels membres del grup de metall extrem Enslaved tot duent a terme una original acció per protestar contra les pretensión del Partit Liberal noruec, el Venstre, de legalitzar les descàrregues d'Internet. Com a músics afectats per aquestes descàrregues, els membres d'Enslaved decideixen d'anar a les pastures privades de l'empresari ramader l líder polític del Venstre, Lars Sponheim. El vídeo mostra com es "baixen", llavors, una ovella propietat d'Sponheim, amb l'argument que es tracta només d'un assumpte menor, una mena d'small business equiparable a les descàrregues il·legals.

Divertit i per pensar-hi.

Original noruec, amb subtítols en anglès.

3
Etiquetes:
valor, Noruega, pirateria

1 comentari

Ortega Sanz, Félix

Original protesta. Òbviament, el model de negoci ha de canviar i adaptar-se, en benefici dels creadors.