Life as a modern dancer

Jill Homan

Aquest blog de la ballarina estatunidenca Jill Homan parla de dansa contemporània, fent-se ressò de la vessant més professional i acadèmica dels agents, tot i posant en relleu la figura de ballarins, coreògrafs, formadors i dels seus projectes.

A primera vista, pot semblar un blog sense més pretensions, però si fem una ullada a través de les categories, trobareu recursos molt interessants per a aquells que estigueu interessats en la dansa contemporània.

Per exemple, destaquem els apartats «Building a Dance Company» i «Becoming an Arts Administrator» que, a través d’aportacions directes de professionals, donen consells per engegar el vostre projecte professional . Trobem, a més, un recull de perfils de professionals, de directors o de coreògrafs desenvolupats en forma autobiogràfica, així com podcasts i altres recursos descarregables.

Quant a formació acadèmica, el blog reuneix informació i opinions rellevants sobre programes formatius a escoles de dansa, màsters i departaments de dansa d’universitats dels EUA. Malgrat centrar la seva informació a la realitat nord-americana, us pot servir com a inspiració per desenvolupar projectes similars aquí i, sobretot, com a font d’informació molt completa per saber què i com estan treballant a l’altre costat de l’Atlàntic en dansa contemporània.


 

HTML Blog «Life as a Modern Dancer»

Inicieu sessió registreu-vos per a enviar comentaris