El MACBA creix nous espais i pla d’usos

El projecte «Nous espais i Pla d'usos», presentat al públic el passat 17 de juliol, recull l'ampliació del MACBA amb els espais cedits per l'Ajuntament de Barcelona.

La cessió dels nous espais passa a dibuixar un nou escenari format pels edificis que configuren l'entorn de la plaça dels Àngels i per la mateixa plaça. La Capella i les dues sales d'exposició del Convent dels Àngels permetran ampliar el ventall de propostes i formats expositius del Museu, mentre que el Centre d'Estudis i Documentació (CED) disposarà d'una nova entrada i comptarà amb una Mediateca a peu de carrer, espais de co-working, noves aules polivalents per als estudiants del PEI, un nou Auditori i noves dependències tècniques destinades a la catalogació, l'estudi i l'arxiu dels fons del Museu. 

L'edifici Meier també serà objecte de reformes per optimitzar el seu encaix en aquest marc general: s'ampliarà la seva oferta de serveis amb una nova ubicació per a la llibreria-botiga i una nova cafeteria-restaurant, i s'hi incorporarà una gran porta d'accés. La plaça dels Àngels es converteix així en el centre de gravetat del Museu, que la integrarà puntualment en la seva programació per dinamitzar el contacte amb nous públics.

PDF  El MACBA creix nous espais i pla d’usos

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris