«FlipArt» un programa per incentivar el talent creatiu dels joves

Acostar les arts escèniques i musicals als joves de secundària, batxillerat i cicles formatius és l'objectiu del programa "FlipArt", que impulsa la Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona oferint als centres docents les activitats "Aventures d'artistes" i "Els oficis de les arts", impartides per reconeguts creadors i professionals.

S’ofereix a tots els instituts de secundària de l'Alt Penedès, l'Anoia, el Bages, el Berguedà, el Garraf, el Maresme i Osona, i a tots els centres amb batxillerat artístic de la demarcació de Barcelona -tret de la ciutat de Barcelona-  una sessió gratuïta del catàleg "FlipArt". A més, tots aquells centres que participin en alguna de les diferents propostes per a secundària i batxillerats del programa "Anem al Teatre", podran optar a una segona sessió gratuïta d'aquest catàleg.

Antonio Diaz (mag), Pol i Lluc Fruitós (dansa urbana), Guillem Albà (clown), Joan Colomo (músic), Toni Jodar (mestre de dansa i ballarí), Ivan Morales (actor, director i guionista), Luis Pardo (psicomag), Marc Martínez (actor i director), Sol Picó (coreògrafa i ballarina), Mone (cantant i actriu) i Djneas (discjòquei) són els participants a "Aventures d'artistes", que explicaran als alumnes la seva experiència i trajectòria professional.

Quant a "Els oficis de les arts", es tracta d'una sèrie de classes magistrals a càrrec de professionals de prestigi dels diferents oficis que intervenen en el món de l'espectacle. Sebastià Brossa (escenògraf), Míriam Compte (figurista), Eva Fernández (caracterització - maquillatge) i Oriol Ibáñez (tècnic d'il·luminació i imatge) en són els participants.

 Més informació: F l i p A r t

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris