Portal GAUE


Us convidem a consultar el Portal GAUE de la Diputació de Barcelona amb la guia d'ajudes de la Unió Europea
 

La Guia d'Ajuts de la Unió Europea (GAUE) és un servei de l'Oficina d’Europa i Estratègia Internacional (OEEI) de la Diputació de Barcelona que recull informació sobre els principals fons de finançament europeu. 

 

 

El portal de la GAUE ofereix informació actualitzada permanentment sobre totes les convocatòries dels programes europeus que són d'especial interès per l'àmbit local, i en descriu els seus objectius, les línies d'acció, l'autoritat de gestió i els enllaços destacats de cadascuna.
 

També hi trobareu un document de Previsió de convocatòries d'interès local 2023-2024.
 

 

Els fons europeus són un suport per activar inversions necessàries a l'àmbit cultural local.


 

Últimes convocatòries Portal GAUE

    
 

___________________________________________________________________________