La ràdio intermitent: el pòdcast com a dinamitzador de la cultura local

Amb motiu del curs “La ràdio intermitent: el pòdcast com a dinamitzador de la cultura local”, celebrat els dies 4 i 6 de juliol d’enguany, hem entrevistat Joan Gener Barbany, co-fundador de l’Eixida i la Ràdio Intermitent, agitador cultural, educador de carrer i poeta. L’Eixida és un col·lectiu d’agitació cultural itinerant que promou els drets culturals i que vol contribuir al desenvolupament sostenible dels ecosistemes culturals i educatius locals, mitjançant serveis i projectes d’educació i mediació cultural, amb el focus situat en la governança i la participació, tot generant processos col·lectius.

L’entrevista ha tingut lloc a la seu de l’Eixida, a Roca Umbert de Granollers.

I tenint en compte la temàtica del curs, i com no podia ser altrament, hem pensat que la millor manera d’oferir-vos l’entrevista era a través d’un pòdcast. 

   

      _______________________________________________________________