Busquem professionals amb talent que vulguin conèixer i participar en el disseny d’una producció real

CREACIÓ KM.0
Jornades de treball per a professionals de la creació i la gestió

Són quatre jornades d’orientació professional en l’àmbit de la producció-creació, comunicació-màrqueting, explotació-distribució, i legalitat (límits i oportunitats) per a emprenedors culturals.

El caràcter de les jornades serà dinàmic i molt pràctic: es treballarà en grups reduïts que desenvoluparan un projecte de nova creació. Aquests grups seran dirigits per tres professionals dels àmbits de la producció, la comunicació i la legalitat.

Carles Manrique (Velvet Events), Marc Gall (Comedia) i Cristina Calvet (Advocada de l’AADPC) guiaran, supervisaran i aportaran els continguts (teòrics i pràctics) que intervenen en tot procés de creació i disseny d’una producció. Estaran presents al llarg de les jornades tutoritzant i supervisant la feina dels participants i comptaran amb la col·laboració puntual del director i dramaturg Jordi Casanovas, l’especialista en venda i distribució Elena Blanco (Magnetica Management S.L), l’experta en comunicació i xarxes socials Ana Sánchez (Comedia) i l’advocada Mercedes Vallverdú (SGAE).

    • Plantejament professional, dinàmic i pràctic
    • Àmbits de treball: producció – creació; comunicació – màrqueting; explotació – distribució; legalitat (límits i oportunitats)
    • Tutoria activa i permanent dels 3 professionals que condueixen el curs
    • Treball amb grups reduïts

DATES: del 21 al 24 de novembre

HORARIS: de 16 a 20h

LLOC: CERC  (Centre d'Estudis i Recursos Culturals)- Sala Plató C/ Montalegre, 7 - Pati Manning

PREU:

Socis AADPC i AISGE: 160€
Socis AADPC aturats*: 128€
No socis: 320€
*Cal acreditar amb el document del SOC.
Consulteu: http://aadpc.cat/ftp/Cursos2016/CREACIO/DESCOMPTES.pdf

INSCRIPCIONS:

Enviar CV i text de motivació a amolins@aadpc.cat i omplir el formulari: http://aadpc.cat/ftp/Cursos2016/CREACIO/Formulari.html

2
Etiquetes:
producció, màrqueting