Curs sobre Comunicació Digital de l'Art

A Art-Xipèlag estam molt contents d'organitzar un curs que pensam pot resultar molt atractiu i útil per als diferents professionals de la cultura. Es tracta d'un curs sobre Comunicació Digital de l'Art. Creiem que tant important com realitzar una bona obra artística o un bon projecte cultural és fer-ne una bona comunicació i difusió. Si el que fem no arriba al públic servirà de poc fer la feina i moltes vegades el professional no coneix prou eines per a aconseguir-ho.

En el curs es treballaran diferents estratègies i sistemes de difusió, tant de manera off com on line. L'ús de les noves tecnologies, el màrqueting, les xarxes socials. Es treballarà de manera molt pràctica a través de l'anàlisi de casos reals. També es treballarà com contactar amb agents, amb institucions o amb altres professionals. De fet aquest curs no és només per a artistes, també està dirigit a gestors culturals, community managers, galeristes, comisaris i qualsevol professional interessat en la difusió de l'art i la cultura.

Per altra banda, també estam molt contents perquè tendrem una professora d'excepció, Marta Pérez Ibáñez, una de les persones que més en sap d'Art i Comunicació de l'Estat Espanyol. Professora de la Universitat de Nebrija i col·laboradora en nombrosos cursos, jornades i seminaris, Marta és especialista en mercat d'Art Contemporani, mecenatge, gestió o màrqueting. És una oportunitat única poder tenir-la a les Balears i aprendre tot el que ens pot transmetre.

El curs es realitzarà a Palma de Mallorca els propers 22 i 23 de maig. Si sou de fora i veniu a les Illes estarem encantats de rebre-us però si no hi podeu venir no patiu, el curs es realitzarà de manera presencial i on line, així doncs, si us interessa no teniu excusa per no fer-lo.

Fins al 8 de maig tenim les inscripcions obertes. Els membres de l'Associació d'Artistes Visuals de Balears, membres de l'Associació de Gestors Culturals de Balears, els professionals inscrits al nostre Directori i els clients d'Art-Xipèlag gaudeixen de descompte.

Podeu conèixer la informació completa del curs junt amb el butlletí d'inscripció en aquest enllaç. Si teniu qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb Art-Xipèlag