Arts Coming

NOM: Arts Coming. Un projecte de cultura contemporània

ENTITAT: Arts Coming

WEB: http://artscoming.com/

DESCRIPCIÓ: Arts Coming és una nova empresa cultural que treballa en la producció, promoció, difusió i venda d’obres d’artistes actuals. Es tracta d’una empresa una mica diferent que treballa amb els artistes per produir noves obres que són significatives en el procés conceptual dels autors però que no s’havien materialitzat abans. Obres de petit format per a un nou mercat de l’art, obres de gran valor però amb un preu popular. Arts Coming selecciona i produeix obres inèdites d’artistes que treballen en processos d’investigació sobre el llenguatge, la crítica de la representació i l’activisme polític, les edicions no són limitades i impliquen processos de producció industrial o artesanal.

L’objectiu d’Arts Coming és apropar l’art contemporani a un públic més ampli a través de la informació, la pedagogia i el debat. Els continguts del web ofereixen articles i entrevistes sobre els artistes i el món de l’art, així com algunes claus per a entendre l’art actual i assaigs crítics d’autors especialitzats. A més es comercialitzen les obres d’art tant a través del web com en punts de venda de comerç artístic com museus o centres d’art.

Fitxa tècnica en pdf