A Interacció trobareu: Laboratori de Cultura i Turisme de Barcelona Media

El Laboratori de Cultura i Turisme de Barcelona Media desenvolupa productes i serveis que posen en valor el patrimoni, la cultura i el turisme com a factors de creixement i que donen respostes innovadores a empreses i institucions per impulsar les seves activitats.

El Laboratori de Cultura i Turisme forma part de Barcelona Media, amb el que participa del coneixement i la conceptualització de solucions tecnològiques i estratègiques avançades:

Barcelona Media és un centre d’innovació i de recerca interdisciplinar, i un soci tecnològic internacional que desenvolupa solucions creatives i fiables per millorar la competitivitat dels seus clients.

Barcelona Media és un Centre Tecnològic Avançat membre de la xarxa TECNIO que des de la seva fundació ha participat en més de 500 projectes a tot el món. En els últims quatre anys, la seva activitat ha contribuït a generar 60 milions d'euros per al sector empresarial en àmbits tan diversos com opinion mining, creació de continguts, smart-cities, seguretat, mobilitat, turisme, cultura, imatge, àudio, social media anàlisi, realitat virtual, simulació entre d’altres.

El Barcelona Media Cluster està format pel conjunt d'empreses i institucions vinculades a l'entorn media amb voluntat de col·laborar per enfortir el sector mitjançant l’impuls de la innovació.

Des de la seva creació l’any 2007, el Laboratori de Cultura i Turisme ha portat a terme més de 80 projectes en els camps de la cultura, el patrimoni, el turisme i l’economia creativa a Catalunya, a altres comunitats autònomes d’Espanya, a la Unió Europea, i a països d’Amèrica Llatina, del Sud-est asiàtic i de l’Orient Mitjà.

Barcelona Media participà activament en el disseny i la posta en marxa del Parc Barcelona Media al districte 22@, on actualment hi té la seva seu, fet que evidencia com la cultura, el patrimoni i el turisme són activitats vinculades directament amb els nous models productius de la recerca, del coneixement, de la tecnologia i de la comunicació.

Per a més informació: www.barcelonamedia.org

Podreu conèixer en directe el projecte "Laboratori de Cultura i Turisme” a les Jornades Interacció dels propers 8, 9 i 10 de maig. Consulteu el programa complet de les jornades aquí.