Volar al meu ritme

"Ladrón de huevos en asiento bussines

El pájaro se lanza sobre su presa

Aeropuerto del Prat

Aeropuerto del Prat de Llobregat"
 

Si heu agafat gaires avions, sereu conscients que els vols que s'enlairen i aterren a Barcelona, en realitat ho fan a El Prat de Llobregat. Una ciutat amb més creativitat que quilòmetres de pista d'aterratge. La música, per exemple, s'encomana al ritme de cada u.

Al meu ritme és un projecte de La Capsa i l'Escola d'Arts en Viu del Prat que enguany compta amb la coordinació, dinamització i producció de Los Ganglios i la direcció i edició del vídeo de ToniFilmmaker. Així com el 2018, van comptar amb la col·laboració del grup Sidonie.

El dia de la música al Prat és sinònim d’Al meu ritme, un projecte que des del 2011, genera uns clips audiovisuals que busquen celebrar el dia de la música amb els conciutadans. La Capsa doncs, per celebrar aquesta festa, posa l’accent en altres aspectes del fet musical i sonor anant més enllà de la programació de concerts, posant el focus en les persones que no fan música o diuen no saber-ne, per portar-les a construir, des de les seves aportacions, una peça musical que reculli el so de la ciutat. Un dels referents d''Al meu ritme' va ser el projecte Playing For Change. Molt probablement, a dia d'avui, 'Al meu ritme' ja un referent per a l'impuls musical d'altres municipis, en coneixeu algun cas?

Enlaireu-vos i balleu,

bon viatge!


 

Aeropuerto del Prat...

Aeropuerto del Prat de Llobregat!
 




 

Inicieu sessió o registreu-vos per enviar comentaris