Mapes i filtres de proximitat

És un dimecres qualsevol avui, sí. Però aquest dimecres fa una certa flaire a divendres. De fet, per alguns, els més afortunats, avui comença un pont de quatre dies per poder desconnectar, escapar-se o fer aquelles coses que no tenim temps de fer durant el dia a dia i en certa mesura, preparar les festes que ara venen i que semblen anunciar l'apocalipsi fins que ens trobem a taula el dia de nadal.

Si sou igers i opteu per desconnectar us recomanem endinsar-vos al mapa de la cultura de la província de Barcelona, vista pels instagramers locals o no, amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural i inspirar altres instagramers a través d'IgerMap.

IgersMap és una plataforma col·laborativa que mostra el patrimoni i el nostre territori des dels ulls dels instagramers locals, fomenta així una nova visió del propi entorn i motiva a descobrir indrets que inspiren i conèixer la història i la bellesa que ens és més propera.

En aquest cas, l'IgerMap de Barcelona és molt més, està estructurat en quatre grans blocs:

- Patrimoni artístic, històric i/o arquitectònic des de la Prehistòria fins al Modernisme.
- Estil de vida relacionat amb la cultura.
- Fires, festes i tradicions vinculades a la cultura popular.
- Patrimoni artístic, històric i/o arquitectònic contemporani.

    

Fins ara han sigut 473 les participants que han aportat 1.878 fotografies per mostrar fins a 481 indrets al nostre territori. Feu-hi un cop d'ull!


 


 


  Que gaudiu aquests dies i a fer bones fotos!  
   
Inicieu sessió o registreu-vos per enviar comentaris