Hansel* i Gretel*, polítiques culturals a Barcelona

Hansel* i Gretel*

Fa poc més d’un any que Fèlix Riera i Llucià Homs van presentar la publicació cultural digital Hänsel* i Gretel*, un espai per a la reflexió, la crítica i el debat sobre les polítiques culturals a Barcelona que vol impulsar un nou model de ciutat. Aprofitem l’ocasió del seu primer aniversari per revisar alguns dels continguts que ofereix per si són del vostre interès.

Un dels objectius d’aquesta publicació, assessorada per un consell editorial format per Xavier Marcé i Núria Cuadrado, és donar veu als actors culturals de la ciutat. En aquest sentit, la secció ‘Diàlegs Barcelona’, ja ha ofert quatre sèries de converses a dos sobre temes d’actualitat entre personalitats de l’ecosistema cultural barceloní, i els cinc ‘Cicles’ organitzats fins ara estructuren articles que analitzen què està passant a la ciutat en l’àmbit de la cultura. Les ‘Pistes’, a més, presenten manifestacions culturals en l’àmbit de la literatura, l’educació, les arts escèniques o l’art, i són una referència directa a la metàfora del conte dels germans Grimm que dona forma i títol al projecte.

Des del mes passat, també, Hansel* i Gretel* ofereix el «Compendium I»; un recull dels articles corresponents als tres primers ‘Diàlegs Barcelona’ i als tres primers ‘Cicles’ que es pot descarregar al seu web. La darrera novetat serà la publicació en format paper dels continguts apareguts en aquest any d’existència, juntament amb noves aportacions que contextualitzaran la tasca feta fins ara.


 

Web de Hansel* i Gretel*

Podeu seguir també Hänsel* i Gretel* a Twitter, Facebook i Instagram


 

PDF Compendium I

Inicieu sessió registreu-vosper a enviar comentaris

1
Etiquetes:
Barcelona