Circ, educació i transformació social : el projecte pedagògic de l'Ateneu Popular 9Barris

Bidó de Nou Barris, Art Social | Antonio Alcántara Alcántara (coord.)

L’Ateneu Popular 9Barris presenta en aquest llibre el seu projecte pedagògic que és resultat d’un treball comunitari centrat en el circ com a eina pedagògica i transformadora. El llibre recull l’experiència de moltes persones i col·lectius que han intervingut en els diferents projectes impulsats o participats per l’Ateneu: tallers, escola infantil de circ, escola juvenil de circ, treball amb diferents instituts, amb diversos col·lectius, projectes de formació de formadors en circ social o participació en xarxes locals i internacionals.

El llibre és el resultat d’ordenar tot el treball d’acció i reflexió pedagògica que s’ha construït de manera col·lectiva a l’Ateneu. L’obra explica conceptes teòrics, eines pràctiques i inclou exemples que il·lustren diferents aspectes del projecte.

L’objectiu és aprofundir, des de l’experiència de l’Ateneu, en les possibilitats i potencialitats que ofereix el circ com a eina educativa i de millora de la qualitat de vida de tot tipus de ciutadans i col·lectius. Així com donar eines a altes espais i experiències per poder plantejar i desenvolupar les seves idees pròpies.

Trobareu les aportacions de: Xavier Artal, Joan López, Lluis Vives, Rosa Morales, Beatriz Contreras, Álvaro Guerrero, Esther Pérez, Jesús Navarro, Antonio Trenas, Berta Junyent, Javier Barroso, Marta Riera, Josep Plà, David Herrera, Juan Luis Montero, Marcel Aguilar, Lara Sánchez, Xavier Urbano, Toni Llotge, Aurora Álvarez, Elies Martínez i Judit Font


Podeu consultar aquest llibre al Centre d’Informació i Documentació


Inicieu sessió registreu-vos per a enviar comentaris