Qui som

Interacció, un espai de trobada gestionat pel Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC) al servei de les polítiques culturals locals

Som un espai col·laboratiu de participació multidisciplinar: gestors culturals, polítics locals, bibliotecaris, museòlegs, professionals de les arts escèniques, investigadors, programadors teatrals, arqueòlegs, emprenedors culturals, consultors, pensadors,  intel·lectuals, tècnics de cultura, historiadors, galeristes, promotors musicals, activistes culturals, comissaris, coreògrafs, fotògrafs, tècnics audiovisuals, estudiants, professors de música, educadors, documentalistes, guionistes, mediadors culturals, comunicadors, etc.

Som el vehicle de relació i comunicació de tots aquells que ens hem trobant  en alguna de les jornades d’Interacció celebrades des de 1984 per parlar, pensar, escoltar i discutir sobre gestió i política cultural.

Som una comunitat en xarxa, dinàmica i en creixement: des d’octubre del 2012 som una plataforma virtual oberta  a tots els agents culturals registrats. Hi esteu convidats tots els que us vulgueu afegir al debat.   

Som un espai de referència. Al llarg d’aquests anys, Interacció ha acollit algunes de les personalitats més notables i influents del panorama de la gestió cultural i del pensament europeu. Al wiki trobareu notes biogràfiques d’alguns d’ells, a mode d’agraïment i petit homenatge per les seves aportacions. No cal dir que és molt difícil resumir tantes trajectòries, tantes intervencions, tantes propostes extraordinàries. El wiki és un ens viu que, sens dubte, continuarà creixent.  

Membres de la comunitat virtual Interacció

Qui és qui - wiki