Art-Xipèlag entrevista a Elisenda Belda, gestora i investigadora cultural

Arriba una nova conversa amb una gran professional de la Cultura de Balears. Les entrevistes que realitzem a Art-Xipèlag ens serveixen per conèixer diferents professionals però també per aprendre i gaudir de la tasca que duen a terme. 

Aquesta setmana parlam amb Elisenda Belda, una gestora i investigadora cultural d'Eivissa, que ha treballat en molts projectes nacionals i internacionals. Ara mateix forma part de ConArte Internacional, o de la "Fundación Madre África" a on desenvolupa projectes molt interessants que treballen amb l'educació, l'art i la cultura per aconseguir el desenvolupament social. 

És un gust conèixer aquests projectes i veure com, a poc a poc van donant els seus fruits. Com diuen les paraules de Amartya Sen, Premi Nobel d'Economia 1998, a l'encapçalament de l'entrevista,  "La cultura ha de ser considerada en gran, no com un simple mitjà per aconseguir certes finalitats, sinó com la seva mateixa base social”.

Podeu llegir tota l'entrevista aquí. Esperem que la tasca de l'Elisenda us agradi tant com a nosaltres.