Marisol López, primera directora general d'Innovació i Cultura Digital


El Govern ha nomenat Marisol López com a primera directora general d’Innovació i Cultura Digital. 
 

Marisol López (Barcelona, 1963) és gestora cultural especialitzada en cultura digital. Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, Màster en Tècniques Editorials, Postgrau en Gestió i Polítiques Culturals, en Polítiques Culturals Europees i Relacions Culturals Internacionals i en Comunicació Estratègica Digital.

Treballa a l’Institut Català de les Empreses Culturals des de 2005, primer com a directora de l’Àrea de Promoció Internacional, on va treballar per a la internacionalització de les empreses culturals catalanes, tant del sector de la música com de les arts escèniques o el llibre, i dirigir les oficines de l’ICEC a diversos països del món, a través del projecte Catalan Arts. Des del març de 2013 ha estat la directora de la nova Àrea de Cultura Digital, des d’on va crear enllaços entre el món de la cultura i de la tecnologia, amb una especial mirada als videojocs, i ajudar els sectors culturals per fer el canvi digital.

       


___________________________________________________________________