Adelaida Moya Taulés, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural


El Govern ha aprovat el nomenament d’Adelaida Moya i Taulés com a nova directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural. Agafa el relleu de Maria Àngels Blasco i Rovira, qui va assumir la responsabilitat fa quatre anys.
 

Moya (Vilanova i la Geltrú, 1972)  actualment és regidora de Cultura i Recursos Humans a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, càrrec electe des de 2015. Ha treballat com a periodista en diversos mitjans de comunicació locals.  A l’administració local ha desenvolupat tasques de direcció i coordinació en els àmbits de les regidories de Comunicació, Participació Ciutadana i Joventut, a més de Cultura.

Ha estat vinculada a la gestió cultural a través de l’empresa Talia Gestió Cultural, de la qual en va ser cofundadora. Ha treballat en l’organització de festivals, diversos cicles de dinamització pensats per a museus i sobretot en la coordinació d’espectacles de petit format i de gires teatrals.

La cultura popular sempre ha format part de la seva vida d’una manera molt natural. A través de la vinculació familiar i després personal, ha estat involucrada amb les entitats culturals de la seva ciutat, Vilanova i la Geltrú, on hi ha una gran tradició associativa al voltant del Carnaval o de la Festa Major.

En l’àmbit polític ha estat presidenta de la secció local d’ERC a Vilanova i la Geltrú i vicepresidenta de la Regional del Penedès. 

       


___________________________________________________________________