A Art-Xipèlag hem conversat amb Cristina Riera, gestora cultural

ArtXipèlag vol ser una plataforma per a, entre d'altres coses, crear xarxes entre els diferents agents culturals de Balears. El coneixement del teixit cultural de les Illes és bàsic per poder establir sinergies i aconseguir un major desenvolupament del sector.

Una de les nostres actuacions per donar a conèixer la realitat cultural de les Illes, és tenir una conversa amb algun professional de la cultura i després publicar-la al web. Intentam que hi siguin  representats tots els sectors i donar-los visibilitat perquè pensam que tan important és fer cultura com comunicar-la. Amb aquestes entrevistes coneixem  la realitat cultural de les Illes des d'un altre àmbit. No només el que podem veure i gaudir com a públic, també les opinions, idees o experiències de qui ha convertit la cultura en la seva professió i qui ens pot contar, des de dins, com funciona i en quina situació es troba.

Després de conèixer a professionals de les arts plàstiques, representants d'institucions, professionals d'arts escèniques, crítics i organitzadors, aquesta setmana ha estat el torn de parlar de gestió cultural. Per parlar d'aquest tema tan important, hem tengut la sort i l'honor de comptar amb una persona que en sap molt i molt, la gestora mallorquina resident a Barcelona, Cristina Riera.

Cristina Riera ens ha contat coses molt interessants de la professió del gestor cultural i d'altres temes i per això ho volem compartir també amb vosaltres, no sense abans agrair-li la seva disponibilitat i el seu temps.

Podeu llegir l'entrevista sencera aquí.  Esperam que en gaudiu tant com nosaltres.