El text que ningú vol però que no et pots perdre: La Comunitat de la mort. El camí impossible cap als marges


 

Estic donant a conèixer el llibre que acabo de publicar, 'La comunitat de la mort. El camí impossible cap als marges'. Una crítica als àmbits social-educatiu-cultural i una anti proposta amb sentit de l'humor, absurda i en contra el pensament i pràctiques ben sonants així com les formes escripturals habituals en aquests àmbits!

El que mai (potser) has sentit i dit de les maneres més prohibides que he trobat! 

Sinopsi: 

Entre un acarnissat caníbal neoliberalisme i una febre neuròtica i alienadora de l’esquerra, les arts comunitàries —però també l’educació i l’acció social— pateixen tot un seguit d’infeccions que mantenen a tothom a un lloc que ens creiem que és el nostre.

En contra i a favor dels propis plaers i voluntats, i quasi com una llibreta per al nostre propi estudi, aquest material, únic en la seva espècie, és l’intent cansat, vulnerable, incondicional i constant per arribar, sabent que és impossible, a un lloc que no existeix i no pot existir.

Sovint maldestre sovint brillant i amb una forma -li vull dir- entre confusa i exquisida, aquest text -al que l'autor es nega a dir-li llibre- no només fa importants aportacions a la cultura i al feminisme o la descolonialitat del segle XXI sinó que és un precedent fonamental per a la manera de divulgar i generar continguts entorn dels processos de desestabilització en els àmbits social, educatiu i cultural
 

Pots demanar-lo a la teva llibreria de confiança o directament a la pàgina web de l'editorial:  Neret Edicions.

 

Si t'interessa fer una presentació, formació o el que t'imaginis estic molt interessada a difondre models i propostes feministes, descolonials, antipedagògiques i anarquistes per confrontar els moments actuals de correcció política!

 


 


 

_____________________________________________________________________