Convocatòria Creative Flip per a organitzacions creatives i culturals en col·laboració amb escoles


Creative Flip obre una convocatòria per a organitzacions creatives i culturals en col·laboració amb escoles.
 

La creativitat i les competències transversals tenen un paper crucial per al futur mercat de treball i els perfils laborals, però, la inclusió d'aquests aspectes en els enfocaments de desenvolupament de competències encara és incompleta. 
 

És per això que, durant l'Any Europeu de la Joventut 2022, Creative FLIP llança una convocatòria oberta per a organitzacions i estructures del Sector Cultural i Creatiu (CCS) interessades a establir projectes de cooperació amb escoles, introduir els estudiants a professions creatives i establir vincles amb la seva comunitat local. 
  

Com a part de la iniciativa, els estudiants exploraran habilitats creatives i transversals a través d'un projecte de co-creació, alhora que debatran i aprendran sobre temes relacionats com la importància de protegir i respectar la propietat intel·lectual i les creacions. 
 

Se seleccionaran 15 facilitadors creatius per participar en el programa Learning Labs, rebent suport econòmic (7.500 euros) i organitzatiu per implementar els seus projectes. 
 

Els sol·licitants [facilitadors creatius] han de ser: estructures i organitzacions establertes d'activitats culturals i/o creatives amb personalitat jurídica, com ara centres culturals, centres de joventut, teatres, associacions, centres creatius, espais de creació i altres. 


  

El termini per presentar les propostes és el 6 de juny de 2022.


 
 

Per saber-ne més
 

Pàgina web de la convocatòria Learning Labs

Pla de treball d’Europa Creativa 2022

  
 

___________________________________________________________________________