Ajuts a la creació jove de la Fundació Felícia Fuster 2023-2024


 
Del 06 de novembre de 2023 al 20 de desembre de 2023
 
 

La Fundació Felícia Fuster convoca a joves artistes residents a Catalunya que estiguin cursant l’últim curs dels estudis d’art de les escoles públiques d’Arts Plàstiques i Disseny i/o Facultat de Belles Arts (o que faci dos anys com a màxim que hagin acabat els estudis) a la "XVII Edició Ajuts a la jove creació d'arts visuals Felícia Fuster" 2023-2024.

La Fundació Felícia Fuster és una entitat privada sense ànim de lucre, per contribuir a la creació artística del nostre país. Un dels seus objectius prioritaris és ajudar els artistes joves.

Des del 2005, la Fundació Felícia Fuster atorga tres ajuts a la jove creació en les categories de pintura, escultura i gravat (les quals es poden considerar dins el context transdisciplinari actual) amb una dotació de 2.500 euros per projecte artístic. Aquest projecte culminarà en una exposició de les propostes guanyadores a la Fundació al setembre 2024.

Les bases de la convocatòria de la XVII edició 2023-2024 i el formulari de propostes es poden trobar al nostre web: https://www.fundacioffuster.org/la-fundacio/borses-destudi/.
 

S'accepten propostes entre el 6 de novembre i el 20 de desembre 2023.
 

Per a qualsevol dubte o per concertar una xerrada informativa a les escoles d'arts o Facultats de Belles Arts elegibles, podeu contactar la Fundació Felícia FUSTER felicia@fundacioffuster.org

 



 
 

_________________________________________________________________________________________