Seminari: Què pot el cooperativisme cultural?


En els darrers temps, si més no, a Catalunya, hi ha hagut una efervescència d’iniciatives culturals emparades en el marc del cooperativisme. Inevitablement, aquest moment d’impuls social i també institucional, en la seva interacció amb el sistema cultural prèviament existent, obre nous interrogants i necessitats de reflexió.

Des de La Murga, la cooperativa que acompanya el projecte Indigestió des de fa uns anys, proposem aquest seminari, per pensar col·lectivament sobre els límits i potencialitats de l'organització cooperativa en l'àmbit de la cultura.

         
 

         
 

Informació i inscripcions: https://nativa.cat/2023/05/seminari-que-pot-el-cooperativisme-cultural/

 


 

___________________________________________________________________________