Jornades Professionals 25a Fira Mediterrània de Manresa


Fira Mediterrània: recodificar la tradició

Del 6 al 9 d'octubre es celebra a Manresa la 25a edició de la Fira Mediterrània, el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu.

En aquesta ocasió les Jornades Professionals es dedicaran a la reflexió al voltant de l’arrel tradicional com a motor creatiu, una arrel amb mirades polièdriques, i que ens parla en present.

Aquesta mirada dels artistes que creen a partir del patrimoni immaterial connecta l’herència cultural amb la societat actual.

Referents d’aquesta connexió (des de la creació, el pensament, la distribució i la programació) ens conviden a replantejar, redescobrir i reviure les arts vives que veuen en el passat un motor de creació artística.

La jornada s’acompanya amb intervencions artístiques de Tesa & Jonatan Penalba, que presenten Rap d’arrel i continua a la tarda (16.30h) amb dues actuacions artístiques a l’Anònima, en les quals els i les artistes compartiran les seves reflexions amb el públic. La jornada serà conduïda per la periodista Anna Pérez Pagès.

Trobareu tota la informació a: https://firamediterrania.cat/ca

*Aquestes jornades estan organitzades per la Subdirecció General de Promoció Cultural, el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la Fira Mediterrània de Manresa.



__________________________________________________________________________