Rodríguez Morató, Arturo

Perfil públic

rodriguezma
Registre: 27/03/2013
Grups: 1
Articles: 0
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
Rodríguez Morató

Doctor en Sociologia i Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és Professor titular de Sociologia a la Universitat de Barcelona.
Ha estat Visiting Scholar a la Universitat de Cambridge el 2005, Visiting Professor a la Universitat de Exeter el 2002, Visiting Research Fellow a la New School for Social Research el 1997 i Chercheur associé al Centre de Sociologie des Arts de l'EHESS (París) el 1987.
És Coordinador del programa de doctorat en sociologia de la Universitat de Barcelona, ​​director del Centre d'Estudis sobre Cultura, Política i Societat i President de l'Associació Espanyola de Sociologia de la Cultura i de les Arts. Actualment, és a més vicepresident de la Federació Espanyola de Sociologia. En el passat ha estat també vicepresident de l'Associació Internacional de Sociologia (2006 - 2010), President del Comitè de Sociologia de les Arts d'aquesta associació (1998 - 2002) i membre del seu Comitè Executiu (2002 - 2006).
Ha estat director del Primer Fòrum Mundial de Sociologia (Barcelona, ​​Setembre, 2008) i de la Conferència Internacional La Societat de la Cultura (Barcelona, ​​juliol de 2000).
La seva especialitat és la sociologia de la cultura i de les arts.
 

Investigació
Ha realitzat nombroses investigacions sobre professions i mercats artístics, sobre cultura i territori, política cultural i cultura i canvi social.
Entre els seus projectes finançats, figuren els següents: La sociologia de la cultura a França (CIRIT, 1987), La condició social del compositor i el mercat de la música contemporània a Espanya (SGAE, 1990 - 92), L'aplicació de la Llei de Propietat Intel · lectual al col · lectiu dels escriptors (CEDRO, 1995), La dinàmica cultural barcelonina (amb Salvador Giner, Ajuntament de Barcelona-Diputació de Barcelona-Fundació Autor; 1998-02), El sistema de la política cultural a Catalunya (Fundació Bofill, 2002-03), Subvencions públiques en arts escèniques a Espanya: volum econòmic, models de decisió i eficàcia dels objectius (amb Juan Arturo Rubio Aróstegui, Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, 2006 - 07). Actualment, dirigeix ​​la investigació El sistema de la política cultural a Espanya (Ministeri de Ciència i Innovació; 2009-11).

Docència
Sociologia de la cultura. Llicenciatura en Sociologia
Sociologia de la cultura.Màster en Gestió Cultural
Models Internacionals Comparats de Política Cultural. Màster en Gestió Cultural
Comunicació, cultura i societat de la informació (amb Trinitat Bretones). Màster de Recerca en Sociologia
Seminari de Doctorat (amb Ramon Flecha). Doctorat en Sociologia
Actualment, supervisió de tres tesis de màster i cinc tesis doctorals

Professió: 
Professor d'universitat
Municipi: 
Barcelona
Lloc de treball: 
Correu electrònic : 
rodriguez.morato@ub.edu

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

No s'han trobat resultats.

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.