Meixide Vázquez, Andreu

Perfil públic

meixideva
Registre: 08/10/2015
Grups: 0
Articles: 1
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
Meixide Vázquez

Andreu Meixide és un activista de la cultura lliure, arquitecte i realitzador especialista en narratives digitals aplicades al canvi social. Imparteix  docència a diversos centres universitaris com el Màster de Producció Transmèdia de la UAB i porta anys treballant en una marcada línia d’exploració i desenvolupament de les possibilitats narratives que ens ofereix l’era digital especialment vinculades al sector de l’audiovisual i el cinema.

És membre del col·lectiu Panorama180 i director de BccN Barcelona Creative Commons Film Festival, Festival en la seva VI edició, espai pioner aportant novetats i solucions als problemes dels drets d’autor en l’era digital i treballant entorn a noves narratives derivades del plantejament en xarxa. És alhora coordinador de la plataforma CCWorld, una xarxa distribuïda de festivals de cinema en Creative Commons que compta amb més de 30 festivals a més de 10 països.
Així mateix és també director de continguts de Docs21 Festival Documental Narratives Digitals, primer certamen en tot l’estat dedicat a la investigació i difusió de noves narratives relacionades amb la no-ficció a l’àmbit digital, com ara el webdocumental, audiovisual immersiu o el cinema interactiu.

És cofundador de Cosmopolilla, una productora d’experimentació i creació de narratives digitals centrada a la no-ficció i el canvi social amb qui han realitzat i coordinat projectes com "Marquesa", "Bloc dels Pescadors " o “Parkcelona”. La seva obra s’ha exhibit a Festival espanyols com Alcances o DocsBarcelona, CineB de Xile, Atlanticdoc d’Uruguay o AFFRotterdam, entre d'altres.
 

www.andreumeixide.com
@andreumeixide
andreu@andreumeixide.com
www.bccn.cc
www.docs21.com
 

Professió: 
Realitzador narratives digitals y programador cultural
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Municipi: 
Barcelona
País: 
Espanya
Correu electrònic : 
andreu@andreumeixide.com

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

Nom Data Tipus
Lògiques de la relació cultura-societat en l’era digital 09/10/2015 - 12:44 Entrada de blog

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.