Casals-Balaguer, Marta

Perfil públic

casalsbm
Registre: 25/05/2018
Grups: 1
Articles: 1
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
Casals-Balaguer

Marta Casals-Balaguer és Doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona, Màster Oficial de Gestió Cultural (UOC-UdG) i Màster en Humanitats: Art, Literatura i Cultura Contemporànies (UOC). També és Diplomada en Mestre/a Especialitat Educació Musical (UAB). Les seves principals línies d’investigació són música i educació, professions artístiques i cultura i gènere, entre d’altres. És investigadora del Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura (CRICC) de la Universitat de Barcelona. També és investigadora principal i coordinadora del Grup d’Innovació Docent en Educació Musical (GIDEM), de la Universitat de Barcelona, i membre de l’equip directiu del Comitè d’Investigació de Sociologia de la Cultura i de les Arts de la Federació Espanyola de Sociologia (FES).

Imparteix docència a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, al Màster de Management i Producció Musical de l’Escola Superior de Música de Barcelona i al Màster Oficial de Gestió Cultural de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC-UdG). 

En relació al camp professional, és música, gestora cultural i mestra especialitzada en Educació Musical, i des de 2009 dirigeix i lidera projectes culturals vinculats tant a la producció d’espectacles musicals com a l’àmbit de l’educació artística musical per a infants.

Professió: 
Educació musical, docència, investigació, gestió cultural
Municipi: 
Barcelona
Lloc de treball: 

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

Nom Data Tipus
Call for papers pel monogràfic “Cultura i gèneres” 26/11/2020 - 08:49 Notícia

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.