Casals Balaguer, Marta

Perfil públic

casalsbm
Registre: 25/05/2018
Grups: 0
Articles: 1
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
Casals Balaguer

Marta Casals és Doctora en Sociologia (Cum Laude, Menció Internacional) per la Universitat de Barcelona (UB), Màster Oficial de Gestió Cultural (UOC) i Màster en Humanitats: Art, Literatura i Cultura Contemporànies (UOC). També és Diplomada en Mestre/a Especialitat Educació Musical (UAB). La seva tesi doctoral es va centrar en l’anàlisi dels processos de professionalització i treball artístic dins el camp de la música. Les seves principals línies d’investigació són la sociologia de la cultura i de les arts i la sociologia de les professions artístiques, entre d’altres. Va realitzar una estada d’investigació doctoral al Departament de Music Business a Berklee College of Music (2016), a Boston, Estats Units. Ha participat com a ponent en diferents congressos i conferències internacionals (Suïssa, Àustria, Uruguai, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Espanya). És investigadora del Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura (CRICC) de la Universitat de Barcelona.

Imparteix docència a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona (UB), al Màster de Management i Producció Musical de l’Escola Superior de Música de Barcelona (Esmuc) i al Màster Oficial de Gestió Cultural de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC-UdG). 

En relació al camp professional, és música, gestora cultural i mestra especialitzada en Educació Musical, i des de 2009 dirigeix i lidera projectes culturals vinculats tant a la producció d’espectacles musicals com a l’àmbit de l’educació artística musical per a infants

Professió: 
Gestió cultural, docència i investigació, educació musical
Municipi: 
Barcelona
Lloc de treball: 

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

Nom Data Tipus
Call for papers pel monogràfic “Cultura i gèneres” 26/11/2020 - 08:49 Notícia

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.