Bonet Peitx, Ignasi

Perfil públic

bonetpi
Registre: 16/11/2015
Grups: 0
Articles: 0
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
Bonet Peitx

Ignasi Bonet Peitx combina la seva feina com a arquitecte independent, amb la feina de consultor a la Diputació de Barcelona, en la supervisió de projectes i construcció de biblioteques públiques. Documentalista.

Amb més d'una dècada de treball continu en projectes de biblioteques a la Diputació de Barcelona, ha contribuït a la transformació del model de biblioteca pública, que ha fet un salt qualitatiu pel que fa a la definició dels espais físics. Pensa que un nou tipus d'arquitectura està sorgint en relació amb la necessitat de nous usos que implica la societat xarxa.

Des de gener de 2014 és documentalista, per la Universitat Oberta de Catalunya. Això li permet comprendre millor la missió de la biblioteca contemporània, i les noves tendències en la societat de la informació.

Des de 2010 escriu ocasionalment en Bauen blog, juntament amb Daniel Gil, on es pot llegir les seves idees sobre l'aparició d'una nova generació de serveis de biblioteca que representen un nou tipus d'arquitectura per la seva demanda de flexibilitat, diversitat interior, la multifuncionalitat, la complexitat en el control dels paràmetres ambientals (llum i so), entre d'altres factors.

Des 2012 és membre de la junta d'Arquinfad, associació del FAD (Foment de les Arts i el Disseny) que treballa per difondre a la societat una consciència crítica i moderna sobre l'hàbitat, el paisatge, el patrimoni urbà i arquitectònic en el que vivim. Ha estat membre del Jurat dels Premis FAD 2015.

Twitter: https://twitter.com/I_Bonet_Archit

Perfil a LinkedIn: https://es.linkedin.com/in/ignasibonet

Articles al blog Bauen: http://www.bauenblog.info/author/ignasi-bonet/

Articles a Slideshare: http://www.slideshare.net/Naninan

Gerència de Biblitoeques, Diputació de Barcelona: http://www.diba.cat/biblioteques

Premis FAD 2015: http://arquinfad.org/premisfad/

About me: https://about.me/ignasibonet

Professió: 
Arquitecte i documentalista
Municipi: 
Barcelona

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

No s'han trobat resultats.

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.