Moliner Vicent, Montserrat

Perfil públic

molinervm
Registre: 18/06/2014
Grups: 1
Articles: 0
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
Moliner Vicent

Trajectòria professional: Cap de Gabinet Regidoria Educació i Universitats de l'Ajuntament de Barcelona. Des de febrer de 2012 fins a juny 2015, Coordinadora executiva de Xarxaprod, la xarxa d'espais de creació i producció de Catalunya, conformada per diverses plataformes al servei de la producció artística contemporània amb vocació de servei públic. Ha estat vinculada a diferents projectes de formació no reglada com LABfabrica, laboratori de noves tecnologies, del que és cofundadora, i que es va especialitzar en cursos de formació d'eines tecnològiques per a professionals de les arts visuals i escèniques.

Durant el període,desembre 2012- juny 2015, Presidenta del Patronat de la Fundació AAVC- Hangar, centre obert per a la recerca i la producció artística que dóna suport a creadors i artistas. Col·laboradora d’Art Motile, plataforma establerta a Barcelona que investiga i informa sobre els programes espanyols de residències per a artistes i altres qüestions relacionades amb la mobilitat artística. Co-fundadora de GARBA, Associació per a la recerca i la creació.

Des de l'any 1997, ha format part de diversos projectes vinculats a la creació contemporània, formació i edició de materials gràfics per a ONG's i associacions sense ànim de lucre (Lo+positivo, Nau Côclea, MapaFestival).

Formació acadèmica: Bachelor of Arts In Design Top Up. Elisava. Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Universitat de Southampton. Formada en ensenyament superior de procediments pictòrics (actualment anomenat Arts Plàstiques i Disseny en Arts Aplicades al Mur) a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja. Barcelona.

Professió: 
Artista/activista/gestora cultural dins del sector públic i privat.
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Municipi: 
Flaçà
Lloc de treball: 

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

No s'han trobat resultats.

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.