Casals Balaguer, Marta

Perfil públic

casalsbm
Registre: 25/05/2018
Grups: 0
Articles: 0
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
Casals Balaguer

Marta Casals és Doctora en Sociologia (Cum Laude) per la Universitat de Barcelona (UB, 2018), té el Màster Oficial de Gestió Cultural (UOC, 2013) i el Màster Oficial en Humanitats: Art, Literatura i Cultura Contemporànies (UOC, 2016). També és Diplomada en Mestre/a Especialitat Educació Musical (UAB, 2010). La seva tesi doctoral va realitzar una anàlisi sociològica sobre els processos de professionalització i treball artístic dels músics de jazz i música moderna. 
Les seves línies acadèmiques d’especialització se centren en la Sociologia de la Cultura i de les Arts i la Sociologia de les Professions Artístiques, així com els estudis sobre els sectors i les indústries culturals; disseny de projectes en gestió cultural; investigació en el camp artístic de la música, entre d’altres. Ha participat com a ponent en diferents congressos internacionals (Suïssa, Àustria, Uruguai, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Espanya). 

En relació al camp professional, és música, gestora cultural i mestra especialitzada en Educació Musical, i des de 2009 dirigeix i lidera projectes culturals vinculats tant a la producció d’espectacles musicals com a l’àmbit de l’educació artística musical per a infants.

Professió: 
Gestió cultural, docència i investigació, producció musical
Municipi: 
Barcelona
Lloc de treball: 

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

No s'han trobat resultats.

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.