A Interacció trobareu: PixHunting, Gincanes fotogràfiques geolocalitzades

PixHunting és una nova manera de descobrir llocs a través de gimcanes fotogràfiques aprofitant les noves tecnologies. Les diferents rutes es recorren mentre es realitzen les proves, fent que el visitant es diverteixi alhora que coneix el lloc o recinte (museus, castells, ...).

Per aconseguir-ho utilitza una aplicació per a mòbil gratuïta. la aplicació mòbil guiarà a l'usuari de localització en localització, gràcies al gps del dispositiu, per la ruta que hagi triat. A cada localització s'ha de fer una prova fotogràfica.

Cada ruta de PixHunting és més que una successió de punts a visitar, és la creació d'una història en cadascuna d'elles. Al tractar-se de gimcanes fotogràfiques, el visitant s'hi ha d'implicar de manera activa i ser conscient de l'entorn per poder completar les diferents proves.

En definitiva: PixHunting és una plataforma que vol donar a conèixer destinacions d'una manera divertida i inusual; aconseguint així atreure un turisme de qualitat , visitants interessats en conèixer la cultura, històries i llegendes del lloc triat.

A causa dels problemes de cobertura en segons quins llocs i els problemes de roaming per turistes estrangers, durant el joc no es consumeixen dades. Ajudant també a conservar la bateria.

Podreu conèixer en directe el projecte "PixHunting”  a les Jornades Interacció dels propers 8, 9 i 10 de maig. Consulteu el programa complet de les jornades aquí