EART, Experimentem amb l'ART

Perfil públic

eart
Registre: 11/03/2013
Grups: 0
Articles: 0
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
EART

Experimentem amb l'ART som una entitat educativa que treballem a partir de l'art contemporani i els processos creatius entesos com a eina per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones. L'activitat principal de l'entitat és el disseny i realització de projectes artisticoeducatius diversos, així com la gestió de l'Espai EART, un espai plurifuncional que obre nous camins en la recerca i l’experimentació de diversos vessants del món de l’art i l’educació.

Aquest espai compta amb el programa de Residència EART, el valor afegit de la qual és l'articulació de propostes educatives que vinculen els artistes residents i els seus processos creatius amb els públics.

Comptem també amb un programa de formació propi on es troba, d’una banda, l’Escola EART, un projecte d’escola diferent amb activitats d’experimentació creativa adreçades a nadons i infants. I d’altra banda una oferta en cursos tant teòrics com pràctics adreçats a un públic no especialitzat.

L’Espai EART és doncs un lloc de trobada d’artistes, públic i maneres de fer i pensar el fet artístic per generar diàleg, reflexió i esperit crític.

Professió: 
art contemporani - educació
Municipi: 
Barcelona
Correu electrònic : 
entra@experimentem.org
Número : 
( 93 ) 2171877

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

No s'han trobat resultats.

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.