Interarts publica la seva Memòria d'Activitats 2021


Interarts creu fermament que la cultura és un motor i un facilitador del desenvolupament humà sostenible.
 
 


 
 

La Memòria d’Activitats 2021 presenta els projectes duts a terme tant en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament com en el de la recerca aplicada, per exemple: Culture at Work Africa – El valor públic de la cultura per a la cohesió social i el desenvolupament urbà a l’Àfrica; NETCHER – NETwork i Plataforma Social per a la millora i reconstrucció del Patrimoni Cultural; CEC – Reforç de capacitats en les Capitals Europees de la Cultura; Birth Cultures – Un viatge a través de la història i les tradicions europees entorn del naixement i la maternitat; MEMEX – MEMòries i EXperiències per a una narrativa digital inclusiva; SoPHIA – Plataforma Social per a l’Avaluació de l’Impacte del Patrimoni Holístic; DECIDES Antigua & Barbuda, pels drets LGBTI i de la infància; DRIS – Cocrear societats interculturals; ACP-EU Culture – Créer en Afrique centrale – Suport als sectors cultural i creatiu; OCEA(n)RT – Impulsant la Participació Juvenil per a la Protecció dels Oceans a través de les Arts Visuals; y AMPLIFY – Fes teu el futur d’Europa. La majoria dels projectes són finançats per la UE i es desenvolupen en diferents regions del món: Europa, Àfrica, Amèrica Llatina i el Carib.

Així mateix es destaquen els seus canals de difusió i comunicació digital (pàgina web, butlletí mensual i xarxes socials: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram y YouTube. Cyberkaris és el butlletí mensual d’Interarts: la subscripció és gratuïta i és realitza fàcilment a través del següent enllaç) i les diferents xarxes culturals en les quals participa activament (Culture Action Europe – CAE, la Xarxa Espanyola de la Fundació Anna Lindh – ReFAL, l’Asociación Internacional de Museos de la Mujer – IAWM y la Biennal de joves creadors d’Europa i el Mediterrani – BJCEM).

Per a obtenir informació més detallada sobre qualsevol de les activitats incloses en el document, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través d’interarts@interarts.net.

 


 


 

_____________________________________________________________________